Građevinar Kocić gradnja visokogradnja nisko gradnja prodaja betona temelji zastita temeljne jame sipovi dijafragme grubi gradjevinski radovi zavrsno zanatski radovi

O NAMA

Pgp "Građevinar Kocić" d.o.o, u daljem tekstu "GK" je kompanija koja postoji od 1990. godine i svojim višegodišnjim trajanjem u građevinarstvu stvorila je i održava lidersku poziciju na tržištu. Kompanija "GK" od svog osnivanja gradi prepoznatljiv stil u graditeljstvu koji se zasniva naprimeni najboljih profesionalnih i moralnih standarda, upotrebi savremenih tehnologija i primeni inovacija u tehničkim i estetskim aspektima graditeljstva.

, kompanija "GK" u ponudi tržištu pored izvođenja grubih građevinskih radova, za koje je specijalizovana, nudi i kompletan inženjering i konsalting objekata visokogradnje i niskogradnje. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, stručnosti ljudskih resursa, funkcionalnosti raspoložive tehničko-tehnološke infrastructure i velikih sopstvenih proizvodnih kapaciteta u mogućnostima smo da po najvišim standardima realizujemo složene objekte značajne vrednosti.

"RES NON VERBA, DELA SU VIŠE OD REČI" Svi objekti koje je kompanija "Građevinar Kocić" izgradila odlikuju se vrhunskim kvalitetom i funkcionalnošću, kao i jedinstvenome estetikom u odličnom spoju sa tradicijom i savremenim tehnologijama i deo su civilizacijskog nivoa ovog dela Evrope, ne zaboravljajući iskustva predaka i vodeći računa o budućnosti.