Građevinar Kocić gradnja visokogradnja nisko gradnja prodaja betona temelji zastita temeljne jame sipovi dijafragme grubi gradjevinski radovi zavrsno zanatski radovi

OPERATIVA

VISOKOGRADNJA

U našim objektima ste sigurni i zaštićeni, minimum 100 godina!

Kompanija "Građevinar Kocić" ima razvijenu operativu koja po najvišim standardima ispunjava sve tehničko-tehnološke zahteve i daje odgovore na sve izazove građevinske prakse. Renomirani stručnjaci iz oblasti građevine, arhitekture i dizajna čine našu operativu, i brinu da svaki objekat bude jedinstven, finkcionalan i trajan.

Vodilja: KVALITET, KVALITET, KVALITET

Iskusni stručni kadar inženjera kompanije "Građevinar Kocić" zajedno sa tehničkim osobljem predvode veliki broj kvalifikovanih radnika, koji su svakodnevno spremni za izvršenje i najtežih zadataka. Nivo kvaliteta gradnje i zadati rokovi su na prvom mestu, usled čega se planirane dinamike radova ispunjavaju u velikoj meri. Pravilo firme je kontinuirano praćenje naprednih tehnologija, pa se u toku gradnje pored savremene mehanizacije koriste najsavremenije sistemske oplate za beton.

ZAVRŠNI RADOVI U GRAĐEVINARSTVU
GRUBI GRAĐEVINSKI RADOVI
PLITKO I DUBOKO FUNDIRANJE
ZAŠTITA TEMELJNE JAME
ISKOPI


NISKOGRADNJA

Prema važećim standardima realizujemo složene projekte značajne vrednosti. Specijalizovani smo za izvođenje svih vrsta grubih radova u niskogradnji: iskopi,nasipi, gruba i fina nivelacija, priprema za asfaltne radove, tunelski iskop i rušenje.MEHANIZACIJA

Naša mehanizacija objedinjuje proces svih aktivnosti u cilju postizanja visokog kvaliteta.

Kompanija "Građevinar Kocić" je u mogućnosti da ponudi vozila i mašine za iskope i nasipe, rušenja, bušenje šipova, vertikalni i horizontalni transport u okviru gradilišta i spoljni transport potrebnih materijala i mašina. Našim vozilima i mašinama rukovode i upravljaju obučeni ljudi sa dosta godina iskustva iza sebe, i uvek spremni za nove izazove.